Møt lokalpolitikerne på Vågsenteret

MØT LOKALPOLITIKERNE: Senterleder Nina Østlie oppfordrer flest mulig til  å stille spørsmål om ting som som gjelder Ytre Enebakk.       Foto: privat

MØT LOKALPOLITIKERNE: Senterleder Nina Østlie oppfordrer flest mulig til å stille spørsmål om ting som som gjelder Ytre Enebakk. Foto: privat Foto:

Artikkelen er over 12 år gammel

YTRE ENEBAKK: Lørdag 8. september er det mulig å treffe seks sentrale politikere på Vågsenteret.

DEL

Møtet er siste mulighet før valget for alle til å spørre om ting som dreier seg om forhold i lokalmiljøet.

– Dette blir ikke et møte der politikerne skal få fritt spillerom til å fortelle hvor flinke de har vært eller hvor mye bedre det blir om de får makten, sier senterleder Nina Østlie, og fortsetter:

– Dette blir først og fremst et valgmøte der folk flest får spørre om det de brenner for i hverdagen, sier hun.

Dette blir altså et valgmøte med løs snipp og som forhåpentligvis vil dreie seg om Ytre Enebakk og hverdagen her for folk flest.

– Det er tross alt lokalpolitikere vi skal velge dagen etter, sier Østlie.

Mange oppfatter politikere som folk med ordet i sin makt, og med en egen evne til å snu og vrenge både på spørsmål og svar. Det kan være vanskelig å stille spørsmål i større forsamlinger.

– Det vil derfor bli mulig for alle som er innom senteret dagene før møtet å levere skriftlige spørsmål til de forskjellige butikkene, i forslagskassen ved Nille eller på epost til post@vagsenteret.no, avslutter Østlie.

Fra Frp møter Dag Bjerke, Geir Dal fra SV, Tore Tidemann fra Høyre, Tone Moseid fra Ap, Leif Øystein Syvertsen fra Krf og Hans Guslund fra Sp.

Artikkeltags