Miljøet i sentrum for Enebakk SV

PÅ LISTA: Fra venstre: Kristin Torgersen, Geir Dal, Anne Karin Ødegården og Kjell Sterner, alle på Enebakks SV liste.

PÅ LISTA: Fra venstre: Kristin Torgersen, Geir Dal, Anne Karin Ødegården og Kjell Sterner, alle på Enebakks SV liste. Foto:

Artikkelen er over 12 år gammel

BYSETERMÅSAN: Enebakk SV hadde en miljø-markering på Bysetermåsan sammen med de andre SV-lokallagene i Folloregionen søndag.

DEL

Enebakk SVs ordførerkandidat, Kristin Torgersen, sier til Enebakk Avis at de valgte å legge denne miljømarkeringen til nettopp Rausjø-marka fordi SV fokuserer så sterkt på å ta vare på miljøet i bygda.

At lederne for Oppegård, Ski og Nesodden også møtte opp viser at SV står sammen om å ta vare på marka i Follo, mener hun.

Kristin forteller at nettopp bevaring av Øst og Sørmarka er sentral i Enebakk SV.

– Dersom jeg blir ordfører i Enebakk vil jeg arbeide imot bedrifter som forurenser og ødelegger miljøet. Videre passe på at markagrensene i Enebakk blir holdt slik de er i dag, det vil si at det ikke blir noe utbygging innenfor markagrensene. Motorvei igjennom Enebakk, er hun også sterk motstander av.

– Vi vil heller ruste opp kollektiv-tilbudet her i regionen, og en løsningsmodell er innfarts parkeringsplasser, der man kan sette fra seg bilen og ta kollektiv transport videre.

Hun påpeker at Enebakk SV jobber med miljøpolitikk hele året, og ikke bare i forkant av et valg.

Enebakk SV har allerede hatt sine første valgstands både i Kirkebygda og i Flateby, og er godt fornøyd med oppslutningen.

Artikkeltags