Fylkestopp på befaring

SÅ PÅ TRAFIKKEN: Leder i Enebakk Senterparti, Hans Kristian Solberg, tok med seg listetoppen for Senterpartiet i Akershus, Else Marie Stuenæs på befaring gjennom kommunen. De var blant annet opptatt av trafikken på riksvei 120.

SÅ PÅ TRAFIKKEN: Leder i Enebakk Senterparti, Hans Kristian Solberg, tok med seg listetoppen for Senterpartiet i Akershus, Else Marie Stuenæs på befaring gjennom kommunen. De var blant annet opptatt av trafikken på riksvei 120. Foto:

Artikkelen er over 12 år gammel

ENEBAKK: Senterpartiets førstekandidat i Akershus, Else Marie Stuenæs, var mandag på befaring i Enebakk.

DEL

Bakgrunnen er at fylkestinget skal behandle Enebakks kommuneplan i høst. Opprinnelig skulle planen blitt behandlet i juni, men uklarheter omkring det planlagte leireuttaket i Kirkebygda gjorde at saken ble utsatt.

Stuenæs syntes ikke saksutredningen sa nok om leireuttaket, og hun var heller ikke fornøyd med opplysningen administrasjonen kom med.

– Jeg ba derfor om at saken ble utsatt og at vi fikk en befaring før fylkesutvalget skal fatte vedtak, sier hun.

Stuenæs har vært i kommunen før, men følte et behov for å gjøre seg bedre kjent med kommunen, og særlig områder hvor Enebakk Senterparti har engasjert seg. Derfor gikk mandagens befaring sammen med leder i Enebakk Senterparti, Hans Kristian Solberg, fra Flateby til Ytre.

Les mer i ukens avis.

Artikkeltags