Noen lager snømann, andre lager snøbil

PYNTER OPP: Snøbilen pynter opp i nabolaget i Fossveien.

PYNTER OPP: Snøbilen pynter opp i nabolaget i Fossveien.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Det går fint an å bruke all snøen som falt på tirsdag til noe fornuftig. Bygge seg en Porsche, for eksempel.

DEL

(Østlandets Blad) LANGHUS: Vinterbilen fra Langhus har siden den ble bygget onsdag kveld fått mye oppmerksomhet i flere medier, blant annet TV2 og Nettavisen.

Ann-Mari Sundvoll og Martin Noreng fra Langhus hadde en travel onsdagskveld denne uken, med mye basing i snøen.

– Noen lager snømann, vi lager snøbil! Jeg må innrømme at jeg var skeptisk til den to meter høye snøhaugen som som Adrian måkte foran trappa, men Martin overbeviste meg om at dette skulle vi klare, forteller samboer Ann-Mari Sundvoll.

– Hvordan er det å ha fått så mye oppmerksomhet rundt bilen?

– Dette som startet som en impulside en kveld, og det har fått overraskende mye oppmerksomhet. Martin har hatt hjemmekontor i dag og det har stoppet biler utenfor for å ta bilder av den hele dagen. Bilen har fått oppmerksomhet i flere medier, hos Nettavisen, Tv2, ABC nyheter og P4, men jeg føler at det dukker opp nye steder hele tiden, så jeg har nesten ikke oversikt lenger.

– Er det noen nye prosjekter på vei?

– Ikke spesifikt akkurat nå, men vi finner jo alltid på mye rart så det dukker vel opp noe nytt etter hvert, ler Ann-Mari.

Går viralt

– Vi er to kreative sjeler som liker å finne på litt utradisjonelle ting, så snømann var ikke noe for osshvis vi først skulle lage noe. Vi kjeder oss sjelden, og har vi litt tid til overs finner vi alltid på noe sprell tilsvarende dette, forteller samboerne til TV2.

Nettavisen skriver at snøbilen i størrelse 1:1 først gikk viralt da naboen deres Pål Kvam tok bilde av den og delte bildet på Facebook, der den ble tatt veldig godt imot.

Værmeldingen er også lovende for de nærmeste dagene, så forhåpentligvis får snøbilen stå et par dager til.

Se oppdateringer om skiforholdene her - og send oss dine bilder

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken