Nyttårsfeiring på Misjonshuset

INVITERER: Grete og Jan Fløter er to av dem som sitter i komiteen for årets fellesfeiring.

INVITERER: Grete og Jan Fløter er to av dem som sitter i komiteen for årets fellesfeiring.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Gjør som 3.700 andre og lik Enebakk Avis på Facebook og få våre nyhetsoppdateringer.

For andre året på rad blir det nyttårsfeiring på Misjonshuset.

Nyttårshelga er tiden for ettertanke. For mange er nyttårsaften kvelden for både sorg og glede, savn og takknemlighet. Mange ønsker å feire årsskiftet sammen med venner og familie. Andre reiser langveis på besøk. Men det er alltid noen som ikke har lagt spesielle planer.

I fjor fant noen av oss ut at vi ville lage en fellesfeiring på Misjonshuset i Ytre Enebakk. Vi inviterte til en uformell nyttårsaften med god middag, tid til prat med julekaker, desserter og kaffe, og med et tilbakelent program. Vi hørte forresten kongens nyttårstale før vi spiste. Og like før selve årsskiftet kl. 24 hadde vi et andaktsord – og mange smil til oppmuntring.

Og flere sa: Dette må vi gjenta! Det var helt topp.

Og det har vi faktisk tenkt å gjøre. For heller ikke i år skal noen trenge å møte årsskiftet alene hvis en ønsker et avslappet fellesskap. Vi åpner dørene kl. 18.30 – og hører kongens tale kl. 19.30 før vi går løs på middagen.

I komiteen er Grete og Jan Fløter (se bilde). De er begge godt kjent i bygda. De har med seg Guri og Ola Tulluan og Jorunn og Egil Sjaastad. Ad. påmelding mm se egen annonse.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i kommunen

Artikkeltags