Meninger: Grus til besvær

Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Feiing i ytre

Det er vel snart på tide å få vekk all singel/sand som ble strødd på veiene i Ytre Enebakk denne vinteren?

Jeg har ergret meg lenge over at det fortsatt ligger mye singel/sand rundt om på småveiene i Ytre Enebakk. Problemet er ikke at det ser stygt ut. Problemet er at det er fort gjort å skli og slå seg når dette fortsatt blir liggende på asfalten. Spesielt ille er det i Sagstuveien, bakken ned mot Vågsenteret. Her har jeg i to tilfeller sett unger som ikke har klart å holde seg på beina med skrubbsår som resultat. Regner med at det har skjedd flere fall i denne bakken da den blir flittig brukt av unger på vei til skolen.

Sist helg var det ei liten jente på sykkel som måtte hjelpes opp fra asfalten. Dette skjedde i Ødegårdsliveien.

Da jeg kontaktet Dag Winther i Enebakk kommune, kunne han fortelle at de ikke hadde godt nok utstyr til å få bort grus/sand og kunne ikke love at veiene var fri for grus før nærmere Sankthans. Det måtte ekstern hjelp til for å få dette arbeidet gjort. Der lå Enebakk kommune sist i køen, kunne han fortelle.

Men etter den vinteren vi har hatt, burde kanskje kommunen vært føre var og ikke etter snar. Kommunen skulle prøve å få ryddet der 17. mai-toget skulle gå. Det håper jeg de har gjort, for Sagstuveien er både bratt og full av grus/sand ned mot senteret. Der blir det garantert flere fall om det fortsatt blir liggende rester av grus/sand etter den flotte vinteren, men til tider glatte veier vi hadde i vårt distrikt.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i kommunen

Artikkeltags