Det skal snø før regnet og mildværet kommer

Vinterens første snøfall kom på morgenkvisten 27.november. Det smeltet bort samme dag. Torsdag er det varslet samme værtype i Follo.

Vinterens første snøfall kom på morgenkvisten 27.november. Det smeltet bort samme dag. Torsdag er det varslet samme værtype i Follo. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Vær forberedt på vanskelige kjøreforhold torsdag morgen.

DEL

(Ås Avis) Follo: Etter noen dager med kalde dager i Follo, er det varslet at mildværet vil prege værbildet førstkommende helg.

Onsdag formiddag går Meteorologisk institutt ut med gult farevarsel om vanskelige kjøreforhold Østafjells fra onsdag ettermidag til fredag morgen. Før kuldegrader blir plussgrader faller nedbøren som snø.

- Fra onsdag kveld blir det lokalt vanskelige kjøreforhold på grunn av snø og etter hvert overgang til regn og temperatur rundt null grader, melder meteorologene på yr.no.

Venter 15 centimeter snø

På Twitter har meteorologene lagt ut varselet du ser her om snømengden de forventer det neste døgnet.

Telefonen gløder hos Meteorologisk institutt, og det har foreløpig ikke lykkes å få en kommentar til det lokale varselet, skriver Amta.

Grå julegateåpning

Til helgen er det mange julegateåpninger. Men det blir ingen knitrende vinterstemning når temperaturen skal holde seg på plussiden. Det er meldt overskyet vær og noe regn natt til søndag.

Når julelysene er tent i byer og tettsteder i Follo, kommer kuldegradene tilbake på mandag kveld.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i kommunen

Artikkeltags