Dramatisk for søstrene under innspillingen av Sommerhytta

Søstre på TV: Martine (t.v.) og Helene Kongtorp fra Setskog blir å se i TV2-programmet «Sommerhytta». Foto: TV2

Søstre på TV: Martine (t.v.) og Helene Kongtorp fra Setskog blir å se i TV2-programmet «Sommerhytta». Foto: TV2

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Del Enebakk Avis-abonnementet med familien.

AURSKOG: Da datteren Amalie (2) ble syk, reiste Martine Kongtorp hjem fra innspillingen av TV2-serien Sommerhytta. Dermed måtte Helene (24) klare seg selv i en periode.

Det hadde kun gått to uker av innspillingen, som skjer ved innsjøen Lyseren i Ytre Enebakk, da Martine Kongtorp (27) fikk beskjed fra svigermor om at datteren Amalie (2) var syk. Det skriver TV2.

Martine reiste sporenstreks hjem til Aurskog, og overlot hyttearbeidet til søsteren Helene (24) i mellomtiden.

Da Martine kom hjem merket hun at datteren ikke var lik seg selv.

– Hun er stort sett blid og lett å ha med å gjøre, men nå ble hun sint da vi prøvde å ta fra henne vannflasken. Vi skjønte raskt at det kunne være diabetes, siden vi kjente igjen symptomene, forteller Martine, som har flere i familien som lider av sykdommen, til TV2.

Undersøkelser viste at datteren har diabetes.

I to uker kunne ikke Martine delta på Sommerhytta-innspillingen, bortsett fra et par besøk hvor hun var innom og hilste på og deltok i konkurranser.

– Helene og jeg var inne på tanken om at vi måtte gi oss. Men da vi skjønte at Amalie og alle de rundt henne taklet sykdommen bra og jeg kunne komme tilbake, ble vi enige om at vi skulle klare det, sier hun.

I løpet av de to ukene Martine var borte, måtte lillesøsteren Helene ta ansvar for oppussingen alene. Hun fikk derimot med seg flere familiemedlemmer som hjelpere, skriver TV2.

Sommerhytta sendes på TV2 og TV2 Sumo mandag til torsdag.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i kommunen

Artikkeltags