Bråk mellom russ i Ytre: Ble slått i hodet med planke

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Øst politidistrikt har måttet rydde opp i en del bråk med russ natt til lørdag.

I Enebakk ble en russ slått i hodet med en planke i forbindelse med bråk mellom russebusser. Vedkommende er fra Oslo, skriver Romerikes Blad.

Han er fraktet til legevakta i Ski av ambulanse fra Røde Kors etter å ha fått et dypt kutt i hodet. Gjerningsperson er ukjent, men politiet etterforsker saken. Hendelsen skjedde ved Havaristen. Vitner til hendelsen bes ringe politiet.

Til Amta har operasjonsleder Tom Sandberg oppsummert hendelsen.

– Klokken 04.12 ved Havaristen i Ytre Enebakk var det et slagsmål mellom ti personer. Vi fikk bistand av en Røde Kors-bil som var på stedet. Vi var langt unna, så den satte på blålys og kjørte til stedet. Da stakk folket til alle kanter, men de fikk tatt hånd om den skadde. Han hadde et langt kutt langs hele hodebunnen. Han ble slått med en gjenstand, men vi har ikke enda funnet planken, sier Sandberg.

– Personen ble kjørt til sykehuset. Det ser ut til å gå bra med han.

I Østfold har det vært flere episoder med russen. I Vestby falt en russ i bakken da han hoppet ut av en russebuss, ble bevisstløs og behandlet av ambulanse på stedet og kjørt til legevakten i Moss.

I forbindelse med bråk mellom to russebusser på Vinterbro ble en russ satt i arrest for å ha vært involvert i bråket og for å nekte å oppgi personalia til politiet.

Øst politidistrikt har også i løpet av natten mottatt mange meldinger på støy og høy musikk fra russen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i kommunen

Artikkeltags