Russetreffet på Tryvann er avlyst

Russefesten på Tryvann førstkommende helg er avlyst på grunn av store snømengder. Illustrasjonsfoto

Russefesten på Tryvann førstkommende helg er avlyst på grunn av store snømengder. Illustrasjonsfoto Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Russefesten førstkommende helg på Tryvann er avlyst på grunn av store snømengder i området. På Lillehammer går alt som planlagt. Arrangøren av Tryvannfestivalen opplyser om avlysningen på sine nettsider.

– Slik forholdene er nå, er det ikke forsvarlig å samle russ på Tryvann. Vi er lei oss for at arrangementet 27. og 28. april ikke lar seg gjennomføre, men håper på forståelse for at sikkerheten kommer først, heter det i meldingen.

Treffet førstkommende helg slås derfor sammen med treffet 11. og 12. mai. De som har billett til førstkommende helg, vil kunne bruke denne på treffet i mai i stedet.

Forberedt på Lillehammer

Helgen 4 til 6. mai arrangeres det årlige russetreffet på Birkebeineren Skistadion. Arrangøren Olympiaparken er nå i gang med å klargjøre festivalområdet etter den snørike vinteren.

– Russen skal få slippe å gå rundt i snøen. I forrige uke begynte vi å fordele snøen litt utover så den skal smelte bort. Vi bruker litt eget utstyr og egne ansatte, men det går nok noen 10.000 kroner på det, sier avdelingsleder Lars Nes på Birkebeineren Skistadion.


Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i kommunen

Artikkeltags