ROAF-sjefen har fått ny jobb

NY JOBB: Øivind Brevik blir direktør i KS Bedrift. (Foto: Lisbeth Lund Andresen)

NY JOBB: Øivind Brevik blir direktør i KS Bedrift. (Foto: Lisbeth Lund Andresen) Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Direktør Øivind Brevik i Romerike Avfallsforedling (ROAF) går fra avfallsselskapet til jobb som adm. dir. for KS Bedrift.

Han begynner i jobben 1. desember.

– Jeg gleder meg til å være en del av KS Bedrift og vil fortsette med det gode arbeidet KS Bedrift gjør for sine medlemmer. Jeg ser også fram til å videreutvikle KS Bedrift i samarbeid med styrende organ, ansatte og medlemmer. Det blir spennende tider med mange nye utfordringer, sier Øivind Brevik i en pressemelding.

Brevik har tidligere jobbet som stabsleder og seksjonssjef i Miljødirektoratet (tidligere SFT) og som avdelingsdirektør i Renovasjonsetaten i Oslo kommune. Han har mastergrad fra NTNU innen økologi.

– Jeg vil jobbe iherdig for at alle KS Bedrifts medlemmer skal få best mulig rammevilkår i årene som kommer. Jeg kjenner KS Bedrift relativt godt fra før, og gleder meg til å bidra til å gjøre et godt omdømme enda bedre, sier Brevik.

KS Bedrifts styre er svært fornøyd med å få på plass Brevik som administrerende direktør.

– Han kjenner KS Bedrift godt og har spennende tanker om den videre utviklingen av organisasjonen. Vi ser frem til å få Øivind med på laget, sier Per Arne Kaarstad, styreleder i KS Bedrift i pressemeldingen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i kommunen

Artikkeltags