I natt: Mann angrep kvinne i rullestol – og de som forsøkte å hjelpe henne

Artikkelen er over 1 år gammel

Nå sitter han trygt plassert i arresten.

DEL

(Romerikes Blad) Politiet måtte ta hånd om mannen etter han hadde oppført seg aggresivt mot flere i Årnes sentrum natt til søndag.

– Vi fikk først en melding om krangling ved stasjonsområdet på Årnes klokka ti på tre, men den krangelen løste seg mens vi snakket med melder som ringte oss. Dermed dro vi ikke dit. Så kom det imildertid en ny melding klokka ti over tre, forteller operasjonsleder i Øst politidistrikt, Fredrik Solbakken.

– Da lød meldingen at trolig samme mann hadde gått til angrep på en annen mann. Og mens vi vi snakket med melder angrep mannen også en kvinne som satt i rullestol og kastet henne ut av den. Folk som ville hjelpe ble også angrepet, forteller Sveen.

Da politiet kom forsøkte mannen å stikke av.

– Han løp da vi kom, men vi fikk kontroll på ham, sier Solbakken.

Mannen, som er i 20-årene, ble kjørt inn i arresten og blir anmeldt for ordensforstyrrelse, vold og kroppskrenkelse.

Bortsett fra denne hendelsen har det vært en ganske rolig natt for politiet på Romerike. Dette er øvrige loggførte hendelser:

Kl. 01.30: Bilist stoppet på Strømmen. Blåste til over lovlig verdi i alkometeret og tatt med inn for blodprøve. Mann i 20-årene.

Kl. 02.50: Fyllekjører i grøfta på Råholt. Kvinnelig sjåfør i 20-årene inrømmet at hun hadde drukket.

Kl. 03.45: Passasjer i bil mistenkt for narkotika-bruk. Urinprøve bekreftet dette. Politiet foretok ransaking også hjemme hos ham og fant anabole stereoider. Han erkjente bruk av dette. Mann i 20-årene.

Kl. 06.45: Politiet sjekker mann som sitter og sover bak rattet i bil på Jessheim. Hadde over lovlig verdi av promille. Mann i 20-årene.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i kommunen

Artikkeltags