Politiet: Berusede personer lagde bråk

Av

Her er nattas politimeldinger fra Follo.

DEL

(Ås Avis) Natt til lørdag ble en mann i 20-årene tatt med til arresten etter ordensforstyrrelse i beruset tilstand ved Aud Max i Ås. Fredag kveld var det en fest i regi av Ås-studentene, som arrangerte kick-off på semesteret med Vazelina Bilopphøggers-konsert.

Til Amta forteller operasjonsleder Ronny Årstein at de fikk melding om hendelsen klokken 23.25.

– På Aud Max i Ås, ringte konferansepersonalet til politiet. De fortalte at det var en mann som var sint og utagerte. Han var ruset. Politiet tok hånd om han, og satte personen i arrest i Grålum. Mannen blir anmeldt for forulemping av offentlig tjenestemann, og ordensforstyrrelse, sier operasjonslederen.

Kjørte uten førerkort

En politipatrulje har også stoppet en bil for kontroll i Åsveien i natt. Fører av bilen var en mann i 30-årene som ikke hadde gyldig førerkort.

– Han blir anmeldt for dette, sier operasjonsleder Atle Vesttorp til ØB.

Motorstopp

Ved 01.30-tida meldte politiet om et vogntog som sto i veiskulderen på E6 like før Nordbytunnelen i nordgående retning, med varselblink på.

- Berging skal være på vei, skrev politiet.

Bråk i bussen

Samtidig på en bussholdeplass ved Jaer skole på Nesodden, tok en full mann i 20-årene seg til rette i en buss som hadde avsluttet ruten. Mannen skjelte ut politiet på telefon og nektet å forlate bussen.

En patrulje dro til stedet for å bistå sjåføren og fikk kontroll på mannen, som viste seg å være kjenning av politiet.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i kommunen

Artikkeltags