Tyvene måtte gi slipp på den ene safen

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Flisebutikken Right Price Tiles på Skjetten har blitt rammet av innbruddstyver natt til fredag.

– De har rygget en bil inn i inngangspartiet og tatt seg inn på den måten, forteller operasjonsleder Fredrik Solbakken i Øst politidistrikt fredag morgen.

Vaktselskapet ringte politiet og fortalte at alarmen hadde gått hos bedriften Hvam Fliser AS på Skjetten rett før klokken 05 natt til mandag. De så på overvåkingskamera at to personer løp rundt inne i butikken.

– Vi rykket ut med flere patruljer. På vei dit fikk vi melding fra vekterne om at personene trolig hadde forlatt bygningen. Da vi kom fram, var de borte. Det var også bilen. Vi har bare et bilde innenfra av ene hjulet og det er ikke bra nok til å se hva slags bil det var, sier Solbakken.

Man håper at overvåkingskamera fra andre bedrifter i nærheten kanskje kan ha fanget opp den og/eller tyvene. Politiet er også interessert i vitneobservasjoner.

Inngangspartiet var sperret av, og politiet var fredag på plass for å gjøre undersøkelser.

Flisebutikken ligger i Hvamveien 4 på Skjetten.

Meldingen til politiet kom 04.43 natt til fredag.

Fikk med en safe

Tyvene fikk med seg én safe. Den andre måtte de gi slipp på rett utenfor inngangsdøra.

– Vi har ikke oversikt over hva som er i den safen som ligger igjen og derfor heller ikke hvor mye som er borte. Det dreier seg ikke om millionbeløp. Det er snakk om under 100.000 kroner ifølge butikkens eiere, sier operasjonsleder Gisle Sveen i Øst politidistrikt.

På grunn av måten innbruddet er gjort på og alvorlighetsgraden bistår kriminalteknikere patruljen i undersøkelsene på åstedet.

Foto:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i kommunen

Artikkeltags