Frykter masseslagsmål: Her blir sju ungdommer stanset

TATT UT: Politibetjenter hentet ut ungdommene på Lillestrøm stasjon. De fikk ikke være med bussen til Bjørkelangen.

TATT UT: Politibetjenter hentet ut ungdommene på Lillestrøm stasjon. De fikk ikke være med bussen til Bjørkelangen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Politiet frykter mandag et masseslagsmål mellom ungdommer. Nå er sju bortvist fra Lillestrøm.

DEL

(Romerikes Blad) – Ved 16-tiden fikk vi melding om gjeng ungdommer som var på vei til Lillestrøm stasjon for det vi antok var et planlagt slagsmål, opplyser operasjonsleder Tom Sandberg i Øst politidistrikt.

Politiet satte derfor flere betjenter rundt i området ved stasjonen for å fange opp ungdommer de mistenkte skulle delta. Det var også meldt om at det kunne være snakk om våpen med i bildet.

Ifølge en RB-tipser ble flere ungdommer om bord i en buss på vei til Bjørkelangen hentet ut av betjentene før bussen reiste – uten ungdommene.

– Vi hadde patruljer på plass for å passe på. Nå har vi kommet i kontakt med sju ungdommer og holder på med å nøste opp i hva som foregår, fortsetter operasjonslederen ved 17.15-tiden.

Ved 20-tiden opplyser operasjonslederen at de sju personene som er i alderen 16–22 år er bortvist fra området. Han avkrefter også at det ble funnet våpen på disse.

– Tilsynelatende er det flere planer for å slåss i kveld, derfor har vi flere patruljer rundt omkring slik at vi forhåpentligvis får avverget dette, sier Sandberg.

Foreløpig er det ikke kjent hvor oppgjøret mellom ungdommene skal finne sted, eller hvorfor.

– Vi har fått meldinger om både Strømmen og Lillestrøm, men vi har ikke funnet noen andre ungdommer vi tror skal være med på den planlagte slåsskampen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i kommunen

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken