Nytt kor med første konsert i Askim lørdag

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Del Enebakk Avis-abonnementet med familien.

Gospelkoret Moments ble satt sammen september 2017, etter flere kvelder med audition.

Koret består nå av 20 dyktige sangere og et band med 5 profesjonelle musikere fra svenskegrensa til Akershus: Rømskog, Ørje, Mysen, Trøgstad, Båstad, Askim, Hobøl, Enebakk, Skiptvet, Svinndal, Våler, Sarpsborg, Halden. Sangere og musikere tilhører forskjellige kirkesamfunn, og dette er et tverrkirkelig kor.

Gospelkoret Moments har øvd intens i hele høst og vinter. Nå nærmer det seg premierekonsert, og det gleder de seg til!!

I Askim Misjonskirke 7. april braker det løs med gospelsanger av både kjente artister som Kirk Franklin, Anthony Brown, Marwin Winans, og norske Terje Kleppe. Et repertoar med alt fra gospelballader og jazz til gospel man nesten bare må klappe og danse til. Gospelnighten fra 80-tallet blandes med nye, spennende rytmer. Sammen vil dette gi en sterk opplevelse av gospel for alle aldre.

Anne Kari Moslått fra Svinndal er musikalsk leder og dirigent for Moments. Musikere og sangere har brukt mye tid sammen. Første helgen i mars reiste hele gjengen på øvelseshelg på Saltö i Sverige - for å få jobbet intens med repertoar og samtidig finne et felles språk for musikere og sangere. Nå er det bare finpuss igjen, og koret er superklare for premierekonserten på lørdag kveld.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i kommunen

Artikkeltags