- Ingen sommer uten «Neste sommer» i Hvitsten

SAMME GJENGEN: Ellen Horn, John Nyutstumo, Eivind Sander, Pia Tjelta, Janne Formoe, Trond Fausa Aurvåg og Lukas Prange Løberg dukker nok en gang opp i serien som er spilt inn i Hvitsten.

SAMME GJENGEN: Ellen Horn, John Nyutstumo, Eivind Sander, Pia Tjelta, Janne Formoe, Trond Fausa Aurvåg og Lukas Prange Løberg dukker nok en gang opp i serien som er spilt inn i Hvitsten. Foto:

Skuespiller Janne Formoe er ikke i tvil: - Det er ingen sommer uten Hvitsten. Om ikke så lenge dukker hun og resten av gjengen i «Neste Sommer» opp på TV Norge igjen i 6. sesong av serien fra Hvitsten.

DEL

Follo (Vestby Avis:) TV Norge er snart klare for å vise sjette sesong med komiserien «Neste Sommer» som er tatt opp i Hvitsten. Serien med Janne Formoe, Trond Fausa Aurvåg, Pia Tjelta, Eivind Sander, Ellen Horn og John Nyutstumo på rollelisten har svært høye seertall.

Per Ivar venter desperat på elektriker, men da en slitsom kompis fra Folkehøyskolen dukker opp må han velge mellom vennskap og en fungerende komfyr. Eva og Siggen mistenker mannen på utleiehytta for å være raneren av en pengetransport og bestemmer seg for å spionere på han.

Per Ivar venter desperat på elektriker, men da en slitsom kompis fra Folkehøyskolen dukker opp må han velge mellom vennskap og en fungerende komfyr. Eva og Siggen mistenker mannen på utleiehytta for å være raneren av en pengetransport og bestemmer seg for å spionere på han. Foto:

Håper på mange sesonger

- Jeg håper og tror det blir mange flere sesonger med «Neste sommer». For det blir ingen sommer uten Hvitsten. Selv om vi er en kort kjøretur fra Oslo så gir stedet meg den gode sørlandsfølelsen, smiler Janne Formoe som selv er fra Kristiansand.

Det er ikke så mange norske TV-serier som har fått et så langt liv som «Neste sommer». For sjette året er TV Norge klare med ti nye episoder. Janne Formoe tror årsaken til suksessen er gjenkjennelse.

Trond Fausa Aurvåg (Per Ivar) og Janne Formoe (Eva) spiller ekteparet som står klare til endelig å få overta familiehytta i Neste sommer.

Trond Fausa Aurvåg (Per Ivar) og Janne Formoe (Eva) spiller ekteparet som står klare til endelig å få overta familiehytta i Neste sommer. Foto:

Hyttetradisjoner

- Vi spiller på de norske hyttetradisjonene og livet i et hytteområde. Veldig mange nordmenn tilbringer sommeren på en hytte, og mange kjenner seg igjen i de tingene som skjer i serien, selv om vi selvsagt drar situasjonene et godt stykke lenger. Det blir en del ekstreme situasjoner, som biler som havner i vannet. Men det er en komiserie, og da må vi jo tøye strikken litt. Det blir jo en del situasjoner som er litt pinlige, ler hun.

- Ellers så forsøker vi å ikke overdrive karakterene våre. Vi har vært med siden starten omtrent hele gjengen, vi trives veldig godt sammen og har det morsomt også under innspillingene. Det tror jeg serien bærer preg av. 

Foto:

Glad i Hvitsten

Årets sesong med neste sommer ble tatt opp i fjor sommer fra mai til september. Karakterene i serien er omtrent de samme som før og det samme er lokasjonene.

- Vi spiller inn på de samme hyttene hvert år. Jeg har blitt oppriktig glad i Hvitsten. Det er et utrolig flott sted. Det virker også som om befolkningen i Hvitsten setter pris på at vi er der også. Selv om vi er godt synlige så forsøker vi ta hensyn så godt vi kan. Jeg tror ikke vi lager så mye uro, sier Janne Formoe som mer enn gjerne tar en sesong 7 dersom det blir aktuelt.

Foto:

Ikke offentliggjort

Det nærmer seg med stormskritt premieren på sesong 6 av «Neste Sommer». TV Norge vil ennå ikke si når premieren finner sted. Det blir først kunngjort om noen uker.

Tine tok det beste bildet 

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i kommunen

Artikkeltags