Brannvesenet har hatt opp mot 60 oppdrag i natt

Mange oppdrag: Brannvesenet har hatt mange titalls oppdrag i natt. Foto: Trond Folckersahm

Mange oppdrag: Brannvesenet har hatt mange titalls oppdrag i natt. Foto: Trond Folckersahm

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

FOLLO/ROMERIKE/ØSTFOLD: Det blåste bra i Frogn og på Nesodden både tirsdag kveld og natt til onsdag. Men også i Østfold og på Romerike har vinden herjet. På Nes på Romerike opplevde en familie å få flere trær over huset tirsdag kveld.

Den sterke vinden sørget for at brannvesenet fikk mer enn nok å ta seg til i natt.

- Det har vært bra med vind og en hektisk natt. I vårt dekningsområdet har vi hatt opp mot 60 hendelser. Vi har rykket ut til både stort og smått, opplyser vaktleder i Øst 110-sentral Atle Rønning til Amta.

Øst 110 dekker hele veien fra Svinesund til Hurdal, inkludert Frogn og Nesodden.

Vaktlederen har ikke anledning til å gå gjennom hele den lange listen med oppdrag for å se hvor mange av oppdragene som eventuelt fant sted i Frogn og på Nesodden.

Operasjonsleder i Øst Politidistrikt Ronny Samulsen opplyser at politiet også har vært ute på oppdrag i forbindelse med trefall denne natten.

- Men jeg finner ingen oppdrag i Frogn og på Nesodden. Politiet var blant annet ute på E18 ved Askim og i Enebakk, opplyser Samuelsen.

Tirsdag kveld forsvant også strømmen for 163 strømkunder i Frogn. Onsdag morgen venter 155 strømkunder på å få strømmen tilbake.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i kommunen

Artikkeltags