Greide det igjen! - Utsolgt i nabokommunen

Jim Berget (t.h.) og Roy Gudmundsen og ensembelet har fyllt Lillestrøm kultursenter 3. mars.

Jim Berget (t.h.) og Roy Gudmundsen og ensembelet har fyllt Lillestrøm kultursenter 3. mars. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Gjør som 2.600 andre personer - Få Enebakk Avis sine nyheter i din Facebook-feed.

Etter to stappfulle saler på Flateby samfunnshus og et ivrig lyttende publikum til Roy Gudmundsens repertoar fra skiva Månen og jeg kastet Gudmundsen og produsent og musiker Jim Berget seg på å fylle kanskje enda større sko, nemlig Lillestrøm kultursenter.

Les også: Månen og Roy sammen igjen

Lørdag 3. mars blir det ny runde, denne gangen med Lillestrøm-bandet Hjertero som oppvarmingsband. Og også denne konserten er utsolgt, meldte duoen før helgen.

- Denne konserten blir første steg utenfor Enebakk, og selv om det er en del enebakkinger som kommer er det også en del nye publikummere. De har ikke noe forhold til verken Enebakk eller Roy, så det blir spennende, sier produsent og Jim Berget.

Les også: Roy Gudmundsen slipper månen og jeg

- Vi fortsetter ferden videre, og på sikt håper jeg å få han på både radio og tv. Selv om folk andre steder ikke kjenner til for eksempel Preståa eller andre lokale referanser tror jeg ikke det vil være noe problem, avslutter Berget.

- Det å skulle opptre på kultursenteret blir veldig spennende. Håper jeg får god drahjelp fra enebakkinger og andre til å fylle salen, har Roy Gudmundsen tidligere uttalt til avisen om konserten i Lillestrøm.

Les også konsertanmeldelse: Roy i måneskinn

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i kommunen

Artikkeltags