Enebakk musikkteater viser musikalen Urinetown

Premiereklare: Lørdag braker det løs på Flateby samfunnshus med første av i alt fem forestillinger.

Premiereklare: Lørdag braker det løs på Flateby samfunnshus med første av i alt fem forestillinger. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

FLATEBY: 21 skuespillere pluss musikere står klare med oppsetningen Urinetown på samfunnshuset denne og neste helg.

DEL

Så enkelt deler du Enebakk-avis abonnementet med familien.

Musikalen Urinetown spilles på Flateby. Premiere er lørdag 2. februar og det er totalt fem forestillinger.

Enebakk Musikkteater satser friskt i sin første oppsetning med musikalen Urinetown. Dette er en komedie med en alvorlig undertone.

Stort ensemble

Det er hele 21 skuespillere på scenen, stødig akkompagnert av fem dyktige og profesjonelle musikere. Publikum kan glede seg til mye spenstig dans, fengende musikk og glade sangtoner.

Skuespillerne kommer både i fra Flateby, Rælingen og Oslo. Fra friskt tilskudd fra Tromsø til vår eldste, lokale veteran, Tordis Nilsen. Tross relativt lav gjennomsnittsalder i gruppa, kan vi skryte av mange års teatererfaring hos flere i ensemblet. Både i fra Enebakk barne- og ungdomsteater, Enebakk dramatiske Sælskab og Bårdar Akademiet for å nevne noe. Her er det mye spilleglede!

Flateby kan skilte med et kreativt teatermiljø, og kan skryte av hele tre teatergrupper i 2019. Det må vel nesten være Norgesrekord!

Urinetown skiller seg positivt ut. Dette er en annerledes komedie, spekket med overraskelser hele veien gjennom sine to akter. Det blir død. Det blir kjærlighet. Det blir god underholdning. Ikke la deg stoppe av den litt ugne tittelen – kom og se selv!

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i kommunen

Artikkeltags