I NATT: Brann i enebolig – startet ved pipa

RØYK: Opp fra boligen til høyre i bildet ser man røyken stå. FOTO: ESPEN BOLSTAD

RØYK: Opp fra boligen til høyre i bildet ser man røyken stå. FOTO: ESPEN BOLSTAD

Artikkelen er over 1 år gammel

To personer fraktet til Ahus med røykskader. (Se video litt lenger ned).

DEL

(Romerikes Blad) Natt til fredag begynte det å brenne i Sundmannveien i Rælingen. Store mannskaper fra politi, ambulanse og brannvesen var på stedet.

Politiet fikk melding om brannen klokka 01.36.

– De som bor på adressen ringte selv og det har brent rundt en pipe i andre etasje i huset. Hvorfor er det for tidlig å si noe om, men det var både flammer og kraftig røykutvikling i boligen. Kriminalteknikere skal undersøke brannstedet fredag, sier operasjonsleder Kristian Engh i Øst politidistrikt Romerike til rb.no.

Operasjonslederen forteller at det var to personer i boligen. Da RB var på stedet natt til fredag gikk personene inn i en ambulanse som sto parkert på stedet.

– Det er et par i 30-åra og begge har fått i seg noe røyk. De er derfor fraktet til Ahus for en undersøkelse, sier operasjonslederen.

Ved 02.30-tida holdt brannvesenet fortsatt på med slokking, men ifølge operasjonsleder Engh har de kontroll på situasjonen.

– Er det store skader på boligen?

– Det kjenner jeg foreløpig ikke til. Nå skal brannvesenet gjøre seg ferdig, så skal det luftes og bli kaldt før politiet går inn og gjør undersøkelser. Det skjer antakelig fredag, sier Engh.

UNDER! Se video fra brannstedet:

    Send tekst og bilder «

    Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i kommunen

    Artikkeltags