Det er alltid hyggelig å dra rundt i bygda, og vi håper leserne også har satt pris på de mange reportasjene med nissekledde og julematspisende barn. Selv om det er noen arrangementer de siste ukene vi dessverre ikke har hatt kapasitet til å besøke, så har vi forsøkt å få med så mye som mulig i de tre siste avisene før julehøytiden setter inn for alvor.

Den avisen du nå holder i hånden er spesiell. Dette er første gang i løpet av åtte år at vi har maktet å lage en avis med hele 44 sider. Takket være mange dyktige medarbeidere, og viktige bidrag fra våre lesere, er dette mulig. Målet vårt har hele tiden vært å tilby en fyldig og innholdsrik lokalavis i siste utgave før jul. Det har vi klart, og vi er stolte av hva vi har fått til. Vi håper både lesere og annonsører setter pris på dette, og vi ser frem til et nytt begivenhetsrikt avisår i 2008. For at lokalvisen skal bli best mulig, er vi avhengig av tips fra dere der ute. Vi håper dere hjelper oss med det også neste år.

Vi var svært spente på hvordan responsen ville bli da vi i høst satte igang kåringen av Årets frivillige i Enebakk 2007. Heldigvis fikk vi inn mange kandidater til prisen, og kåringen på vår nettavis fikk flere og flere stemmer for hver uke. Bortsett fra den første av de tre ukene vi hadde avstemming på vår nettavis, ledet Rolf Solberg. Til slutt endte han opp med å få over 50 prosent av stemmene.

Få personer har lagt ned en så stor dugnadsinnsats gjennom et langt liv som nettopp Rolf Solberg. Enten det var for idrettslaget, kommunen eller historielaget, og fortsatt er den 80 år gamle mannen aktiv. Vi gratulerer Rolf Solberg som Årets frivillige i Enebakk 2007, og ønsker våre lesere og annonsører en riktig god jul og et godt nytt år.