Kjære abonnent! Nå får du tilgang til lokale nyheter fra HELE landet

Abonnentene til Enebakk Avis får nå tilgang til alt stoff fra Amedias aviser. Det blir ikke noe tillegg i abonnementsprisen.

Abonnentene til Enebakk Avis får nå tilgang til alt stoff fra Amedias aviser. Det blir ikke noe tillegg i abonnementsprisen.

Av

Fra og med i dag får du som er abonnent på Enebakk Avis tilgang til over 70 lokalaviser og ti lokale nettsteder i hele landet. Det gjør vi for å møte et enormt informasjonsbehov i en unntakstilstand for Norge.

DEL

Kommentar

Kravet til relevant og løpende nyhetsformidling har aldri vært større i norsk etterkrigstid. Det ser vi på lesingen av Enebakk Avis den siste tiden. Helt siden alvoret slo innover oss for fullt – og vi innså at dette kommer til å angå oss absolutt ALLE i lang tid – har Enebakk Avis vært bevisste på at enkelte korona-nyheter skal være tilgjengelig for samtlige lesere.

Samtidig er det slik at en del av korona-stoffet er plusset. Det må vi rett og slett gjøre for å ha livets rett. Våre journalister, som nå står på fra sine hjemmekontor for å gi deg de siste nyhetene fra kommunen vår, må også ha lønn. De kan ikke jobbe gratis.

I dagens situasjon med koronaviruset tar Enebakk Avis sitt samfunnsansvar på alvor. Enebakk Avis har samme eier (Amedia) som en lang rekke andre lokalaviser rundt i landet. Du som er abonnent på Enebakk Avis får fra og med i dag tilgang til plusset stoff i alle Amedias aviser.

Det betyr at du får ubegrenset tilgang til plussartikler og eAvis på over 70 lokalaviser og ti nettsteder. Modellen er døpt +alt, og vil i første omgang være gjeldende ut april. Prisen vil ikke bli endret, så du skal ikke betale noe mer for det utvidede tilbudet.

Det er selvsagt ikke tilfeldig at lanseringen kommer akkurat nå. Informasjonsbehovet er enormt i en unntakstilstand for Norge. Kanskje har du familie i Trondheim og vil lese en sak fra Nidaros, eller venner i Tromsø og vil lese en sak i lokalavisa Nordlys? Nå kan du gjøre nettopp det.

Vi håper du synes dette er en god nyhet, og at du fortsatt vil være med oss som abonnent fremover.

Registrer deg her for å få tilgang til +alt.

Se hvilke aviser og nettsteder du nå får tilgang til her.


Artikkeltags