Gå til sidens hovedinnhold

Ikke abonnent? Nå kan du lese Enebakk Avis gratis i hele januar

Med ett klikk kan du nå få tilgang til alt plussinnhold på enebakkavis.no i januar måned.

– Vi håper så mange som mulig vil benytte seg av denne muligheten. De som ikke leser enebakkavis.no så ofte kan nå få et innblikk i hva vi leverer hver dag, helt kostnadsfritt, sier redaktør Gunnleik Seierstad i Enebakk Avis.

Leserne som tegner seg for gratis tilgang, vil bli bedt om å logge inn med aID. Hvis man ikke har en bruker fra før, må dette opprettes.

Du trenger ikke oppgi betalingsinformasjon, og det vil ikke bli trukket penger når tilgangen løper ut i februar.

Lag din aID bruker her

Eksklusivt for abonnenter

Tilbudet gjøres i forbindelse med at Enebakk Avis gjenoppretter krav om at man må være innlogget abonnent for å få tilgang til eksklusivt innhold.

Fra 28. desember og frem til torsdag 6. januar har alle plussartikler på enebakkavis.no vært tilgjengelig for alle. Dette skjedde som en konsekvens av at Enebakk Avis tjenesteleverandør Amedia ble rammet av et dataangrep.

– Da systemene våre ble rammet, ble tilgangen til plussartikler rutinemessig åpnet for å sikre at alle abonnenter får tilgang til journalistikken de har betalt for. Nå vet vi at vi er i stand til å gi abonnentene som har betalt trygg tilgang til journalistikken. Samtidig gir vi altså andre muligheten til å lese oss gratis ut januar, sier Seierstad.

Abonnementssystem nede

Flere systemer er fortsatt rammet av dataangrepet mot Amedia, som er eier og tjenesteleverandør for norske lokalaviser over hele landet.

Dette har enkelte konsekvenser for eksisterende abonnenter. Blant annet er det på nåværende tidspunkt ikke mulig å si opp abonnementet.

– Vi har fortsatt ikke tilgang til vårt abonnementssystem. Dette betyr blant annet at det ikke er mulig å si opp abonnementet på nåværende tidspunkt, og det er heller ikke mulig å bli abonnent på vårt felles abonnementsprodukt +Alt. Dette jobber vi fortsatt med å finne løsninger på så snart som mulig. Vi ønsker at det skal være så enkelt som mulig både å kjøpe og å si opp abonnementet sitt på våre aviser, sier konstituert forbrukermarkedsdirektør i Amedia, Carl Gustaf Eriksson.

Her er noen av de mest leste sakene vi har publisert de siste dagene som du nå kan lese gratis:

Les også

Brøyt ut klagestorm etter brøyting - Dette svarer entreprenør

Les også

Vil legge om veien i det nye boligområdet: Skal gi mindre belastning for naboene

Les også

For en halv million kroner har denne tomta i båthavna byttet eier

Les også

Øystein renoverer gammelt hus – får kulturminnemidler til kledning og vinduer

Les også

Ikke aktuelt å rive Granly nå

Les også

Viltvakta fikk elg i fronten: - Jeg hadde ikke sjanse til å stoppe

Kommentarer til denne saken