Her er den nyeste Rotarybenken plassert

Fornøyde rotarymedlemmer. Foran fra venstre: Inger Østby, Elisabeth Hast og Kjell Sørli. Bak fra venstre: Knut Moen, Per Kongsnes, Ole Larmerud og Ingar Kristoffersen.

Fornøyde rotarymedlemmer. Foran fra venstre: Inger Østby, Elisabeth Hast og Kjell Sørli. Bak fra venstre: Knut Moen, Per Kongsnes, Ole Larmerud og Ingar Kristoffersen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Enebakk Rotaryklubb plasserer ut sittebenker på strategiske plasser i kommunen.

DEL

Benker finner du på nordsiden av Mari kirke med fin utsikt over Våglia, ved inngangen til Ignagard der det i tillegg er satt opp bord, og den foreløpig siste benken ble nylig plassert ved senteret på Flateby.

I tillegg til at benkene er en fin hvileplass for trette ben og en hyggelig prat, er de et synlig bevis på at Enebakk Rotaryklubb er til for lokalmiljøet. Sittebenkene produseres av Enebakk Produkter som lager funksjonelle og solide produkter.

Benken ble umiddelbart tatt i bruk av unge på hjul…

Benken ble umiddelbart tatt i bruk av unge på hjul… Foto:

Benkene er gode å sitte på, og vi håper at også Flatebybenken blir flittig brukt, sier presidenten i klubben, Ole Larmerud.

Enebakk Rotaryklubb ønsker å sette ut flere benker neste år, og vil gjerne ha innspill om aktuelle steder for plassering.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i kommunen

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken