↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Billigeforbrukslån.no - Sammenlign renten på forbrukslån før du låner

Før du tar opp et forbrukslån bør du være sikker på at du får best mulig rente. Det hjelper Billigeforbrukslån.no deg med. På vår nettside finner du en utfyllende oversikt over mer enn 30 lånetilbydere uten sikkerhet og tilhørende betingelser. 

 

Få lav rente på lånet

Hos Billigeforbrukslån.no kan du dessuten finne en rekke informative artikler om ulike sider ved lån og finans. Når du skal finne det lånet som har lavest rente er det for eksempel viktig å være klar over forskjellen på effektiv og nominell rente på lån uten sikkerhet. Dette og andre temaer kan du lese om på våre nettsider.

 

Låneeksempel: Effektiv rente 13,38%, 80.000 o/5 år, etabl.geb. 950, kostnad 28.843. Totalt: 108.843.

 

Mer om forskjellen på sikrede og usikrede lån

Du kan søke om forbrukslån uten sikkerhet eller med sikkerhet. Forskjellen ligger i at usikrede lån kan du søke om uten at du har noe å stille som sikkerhet. Hva bankene ellers krever varierer litt, og du kan lese mer om det på våre nettsider. Blant alle finansinstitusjonene der finner du den som passer deg. 

 

Slik gjør du for å søke om lån på våre sider:

  1. Før inn ønsket lånebeløp og nedbetalingstiden du ønsker i lånekalkulatoren
  2. Søk samtidig til flere banker for å få mange tilbud som du kan vurdere
  3. Når du har mottatt tilbudene kan du velge det som har lavest rente
  4. Pengene utbetales deretter på din konto

 

Fordeler med usikrede lån

Den åpenbare fordelen er at du slipper å stille sikkerhet. Dermed er det tilgjengelig for eksempel for de som ikke eier egen bolig. Dessuten har det som regel lavere rente enn gjeld på kredittkort. Den tredje fordelen er at du får raskt svar, vanligvis i løpet av dagen.

 

Finn ditt lån
Hos oss er det en rekke ulike lån å velge mellom, så du finner akkurat det som passer deg. Samtidig viser lånekalkulatoren deg hvor mye hvert lån koster per måned.