↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Refinansiere.net Sjekk hvilke banker som har billigste tilbud på refinansiering

Skal du kvitte deg med dyr gjeld så raskt som mulig? Du kan søke om lån til refinansiering uten krav til sikkerhet hos alle banker i Norge på nett. Vi har oversikten som gjør jobben enklere for deg.

 

Låneeksempel: 230.000 kr. o/8 år, Eff.rente 12,53%, Kostnad 126.654,-, Totalt: 356.654,-.

 

Sammenlign tilbudene og få lave renter

Når du henter inn mange lånetilbud får du et grunnlag du kan bruke til å sammenligne. Gjennom oss er det like enkelt å hente inn 20 tilbud som 1, og det hele kan gjøres på få minutter. Vi tilbyr en rekke informative guider med tipsene som forklarer de ulike løsningene du kan velge blant. 

 

Vil du refinansiere med eller uten sikkerhet?

Du kan låne inntil 500 000 kroner hos mange banker uten å måtte pante bolig eller stille med kausjonist. Disse lånene har nominelle renter som starter på omtrent 6%, og gjennomsnittsrenter på cirka 8% til 12%. Løsningen er enklere og ofte billigere enn et sikret lån dersom du har god kredittscore. 

 

Vi har også en egen oversikt over banker som tilbyr refinansiering med sikkerhet. Disse bankene er mest aktuelle når gjelden er høy, eller når du vil søke om lån til refinansiering av gjeld med betalingsanmerkningSlik får du lånetilbudene på dagen:

  1. Send søknad til bankene i vår oversikt, eller bruk en låneagent. 
  2. Låneagentene vi anbefaler i vår oversikt samarbeider med mellom 15 og 20 banker.
  3. Samtlige banker lover deg svar raskt, og normalt innen noen timer.
  4. Ha klar dokumentasjon på inntekt (kopi av lønnsslipp og skattemelding) samt BankID.

Gratis og uforpliktende

Alle søknader om lån er uforpliktende, uansett om du søker direkte eller via låneagent. Bruker du en låneagent kan selskapet ikke kreve deg for betaling på noe som helst vis. Du mottar selv tilbudene fra bankene agentselskapet representerer, og velger selv hvilket du vil slå til på.

 

Sosiale medier: Facebook, Twitter, Youtube