Katt påkjørt og drept

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Vår Kjære katt Buster 2,5 år gammel ble brutalt påkjørt og drept i Ekornveien i strekningen nr. 35–39 Ytre Enebakk Søndag 05/11-17 rundt kl. 1700–1730. Vedkommende som kjørte på katten har bare kjørt videre uten og gi noen melding om påkjørselen.

Hva blir det neste? Vi har mange skole barn som også ferdes på disse farlige veiene, også småbarn som er ute og leker, hva vil skje om de for eksempel plutselig løper ut i veien – kanskje etter en ball etc.

Hvorfor kjører så mange med altfor høy hastighet enn det er tillatt i vårt tettbebygde boligområde? Fartsgrensen er 30 Km i hele Våglia.

Det er laget noen fartsdumper tilfeldig her og der, men mange av dem er så galt konstruert at de blir brukt som en ekstra fin opplevelse når noen vil at det skal kile litt ekstra i magen. Fartsdumper bør lages slik at de gjør det ubehagelig og kjøre hurtigere en den tillatte fartsgrensen.

Må det gå så langt at et barn blir drept før noe gjøres med dette? Politiet burde ta fartsmålinger også oppe i Våglia for å få slutt på denne råkjøringen.

Takknemlig for tips dersom noen har observert biler eller personer i tidsperioden katten vår ble drept. Saken vil bli anmeldt til politiet.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags