Svar til «Hva skjer på Enebakk Produkter AS?»

Artikkelen er over 5 år gammel

Jeg vil si at jeg er en meget fornøyd støttespiller og bruker av Enebakk Produkter.

DEL

Det at noen velger lage et innlegg i Enebakk Avis uten å tenke på at man rammer noen med sine ord og tanker har jeg liten forståelse for når det gjelder denne Bedriften som det er så mange dyktige og hyggelige mennesker.

At det skjer endringer i en bedrift rammer de som arbeider der selvfølgelig men noen ganger er det positivt selv om man kan bli lei seg og litt sint til å begynne med. Man har ofte lett for å gro fast i “gamle mønstre” og man vil nødig tenke nytt. Ja man gråter litt og trenger litt trøst.

Men at dette rammer deg og meg kan jeg dessverre ikke se. At ledelsen har problemer eller at styre har det er en personalsak som bare det involverte kan løse noe de gjorde.

Arbeidstakerne som arbeider på Enebakk Produkter er hyggelige og positive mennesker som er høflige og imøtekommende på alle måter.

Jeg benytter også anledningen til å si at ledelsen er akkurat det samme og jeg ser fram til at det kommer nye mennesker til som skal drive Enebakk Produkter videre.

Jeg benytter også muligheten til å oppfordre veistasjonen menn og kvinner til å benytte seg av kantinen hvor det arbeider meget hygglige jenter som kan og lage god mat :)

Vi som gjør ærender der bør også ta en titt innom.

Enebakk Produkter har flere tjenester som vi alle kan bruke og som er super positivt for vårt lokal miljø.

De gjør det med et smil og er hyggelige hva mer trenger man.

Jeg har bare positive opplevelser.

Stå på! Fortsett med det gode og viktige arbeidet.

Hege M.Thorvaldsen

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags