Ønsker du en Ja-kommune bør du stemme Høyre

Tonje Anderson Olsen.

Tonje Anderson Olsen. Foto:

Av
DEL

LeserinnleggFørst, takk til alle innbyggere som har vært positive til oss i Høyre på stands og husbesøk.

9. september får vi svaret på om Enebakkinger ønsker en kommune som i større grad blir en Ja-kommune med raskere prosesser og økonomisk orden i prosjekter.

Enebakk er i stor utvikling og viktige oppgaver står foran oss. I Høyre har vi mange dyktige folk som vil jobbe aktivt for å løse oppgavene på en best mulig måte. Vi våger å ta opp saker, der andre sitter stille.

Vi ønsker forutsigbarhet og at det politiske flertallet følger opp kommuneplanen. Den legger føringer for vår langsiktige planlegging, og brukes av utbyggere og næringsliv når de tenker å investere og satse i Enebakk. Dette er ikke fulgt opp av dagens flertall bestående av Ap, Sp, Sv, V, Krf og Mdg.

Høyre ønsker fortsatt valgfrihet med både private og kommunale barnehager.

Vi skal komme i gang med planlegging av en 1-7 skole på Hauglia.

Vi skal ta opp tråden igjen med ny 3-baners hall sammen med Driv.

Få fortgang i oppgradering av sentrumsnære grøntområder og sørge for at kommunen blir en bedre samarbeidspartner i utbyggingssaker.

Flere omsorgsplasser skal bygges, og tilrettelegging for seniorboliger skal settes i gang.

Vi registrerer at det for første gang er 3 partier som ønsker å se på eiendomsskatt for å løse sine valgløfter. Det er Høyre sterkt imot. Vi skal heller se på måter å få ned kommunale avgifter fremfor å øke dem.

Vi vil tydeliggjøre hva som skal være kommunens primære oppgaver, og hvordan vi kan forvalte våre penger slik at vi får best mulig tjenester ut av de midlene vi har til rådighet.

Vi skal spille mer på lag med bygdas mange ressurser innen frivillighet, kultur og idrett.

Vi skal sørge for at klima og miljøplanen følges mye bedre opp, slik at Enebakk tar sin del av ansvaret for Norges mål i Parisavtalen. Derfor skal vi tenke grønt i alt vi gjør.

Mestring og kunnskap i skolen er viktig. Høyre er ikke imot skolemat, men mener vi må prioritere flere ansatte i skolen før vi kan bruke mange millioner på gratis mat.

Enebakk Høyre garanterer at vi vil jobbe videre med store og små saker som er viktig for innbyggerne i Enebakk. Høyres politikk i praksis, er at vi omgjør din stemme til folk som jobber for innbyggerne.

Godt valg!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags