Fest i mørke

Artikkelen er over 5 år gammel

Jeg liker ikke å klage, men denne gangen må jeg bare.

DEL

All ære til håndballgruppa som dro i gang et slikt stort D.D.E.-arrangement igjen, men det var en del som skurret. Det ble kanskje litt for stort denne gangen, skal vel noe til å håndtere 1200 mennesker. For eksempel, så nytter det ikke med bare ett utsalgssted til så mange, noe som førte til kjempelange køer. Det var minimum en halv time å vente, noe som førte til at mange ga opp. De hadde fått solgt mye mer hvis de hadde gjort dette annerledes. Kan ikke huske at det har vært sånn tidligere.

Men det første som slo meg da jeg kom inn i hallen, var at det var så fryktelig mørkt. Klarte jo ikke å finne en sjel, da måtte du i tilfelle gå rett på vedkommende. Så jo knapt de som satt ved samme bordet. Det nytta jo ikke å skue utover for å se etter kjente, da måtte en jo brukt lommelykt. Det er jo artig å gå på fest og se hvem du fester med. Jeg hadde hele familien med, men ungdommene mine fikk jeg ikke øye på før festen var over.

Og sist, men ikke minst, så var det toalettene. Ett til gutter og ett til jenter inne, pluss tre ute som det ikke var lys i. Gutta var jo greie, så vi fikk bruke deres inne, noe som igjen førte til et illeluktende uteområde. Synd vi ikke fikk bruke garderobene, for da hadde det ikke vært noe problem. Vet i ettertid at artistene ville ha hele området for seg selv, så da så.

Og om ikke dette var nok, så fikk de jammen strømbrudd i baren også. Det var jo «midt i blinken» for de lange køene. Heldigvis fant de elektrikere blant publikum, så da gikk det bra til slutt.

Må bare si, at på bakgrunn av dette, så fikk jeg ikke den gode feststemningen. Hadde gledet meg veldig til å gå på fest med bygda, men de ble jo, som sagt, borte i mørket.

Tove Hansen

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags