Enebakk skal bli en ja-kommune

Tonje Anderson Olsen.

Tonje Anderson Olsen. Foto:

Av
DEL

Å være en ja-kommune betyr å gjøre det enklere å komme i kontakt med kommunen, det skal gå raskere å få svar. Kommunen skal følge lover og forskrifter, men skal se etter muligheter til å si ja, framfor å si nei dersom loven åpner for det. Kommunen skal rett og slett være der for innbyggerne våre.

Vi skal si ja til nye måter å gjøre ting på i kommunen som gjør det enklere for innbyggerne. Det betyr digitalisering av tjenestene, enkle og lett tilgjengelige søknadsskjemaer, og en positiv holdning til de som tenker nytt.

Enebakk Høyre har gode politikere som er aktive, stiller spørsmål og som setter seg godt inn i både politiske saker og saker som opptar innbyggere. Vi vil at Enebakk skal bli et enda bedre sted å bo, derfor trenger vi politikere som evner å si ja.

Vi skal være en positiv kommune som møter initiativ fra innbyggere og næringsliv med et åpent sinn. Vi skal ha gode møteplasser mellom bedriftene og kommunen, slik at vi hele tiden kan lytte til hva som trengs for at enda flere arbeidsplasser skal bli skapt i kommunen.

En ja-kommune spiller på lag med dem som vil skape arbeidsplasser. Derfor må vi regulere nok areal til bedriftene, være forutsigbar i planleggingen, ha nok plankompetanse, og ikke minst være positive til de som vil skape jobber!

Innbyggere med gode initiativer skal møtes på en positiv måte, og kommunen skal ikke legge noen hindringer i veien for innbyggere som ønsker å skape et bedre og tryggere lokalsamfunn.

9. september er det valg. Jeg håper selvsagt at du velger Høyre som har mange gode kandidater på sin liste, men det aller viktigste er at du bruker stemmeretten din.

Godt valg!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags