Endring av eierform og styre i Flateby Samfunnshus

Artikkelen er over 5 år gammel

Flateby Samfunnshus har vært organisert som et andelslag, dvs eierne har bidratt med en eller flere andeler for å finansiere byggingen av Samfunnshuset.

DEL

I 2008 ble det innført en ny lov som omhandler eierformen der dagens eierform med andelslag opphører. Det har vært en overgangsperiode fram til 2013 og fra og med 01.01.2013 må det innføres ny eierform. I prinsippet er det valgfritt om andelslag vil gå over til et samvirke eller en forening. En forening kan ikke ha andelseiere og styret i Flateby Samfunnshus anbefalte for årsmøtet at eierformen gjøres om til et samvirke, forkortet SA, på årets årsmøte som ble avholdt 28. mars.

Årsmøtet vedtok å gjøre om Flateby Samfunnshus AL til et samvirke og bytter da navn til Flateby Samfunnshus SA og nye vedtekter ble vedtatt. Dette medfører at de eksisterende andelseiere blir medlemmer i samvirket. Samvirkeloven krever blant annet at samvirkets medlemmer skal ha en fordel av å være medlem i samvirket, fordelen vil her være rabatt i husleie. Årsmøtet vil hvert år bestemme hvor stor denne rabatten skal være.

Styret i Flateby Samfunnshus gjennomgår og oppdaterer arkivet over andelseiere. Adressen for flere av våre andelseiere må oppdateres og vi vil gjerne ha e-post adressa til våre andelseiere, da det letter kommunikasjonen.

Så dersom du har andel i Flateby Samfunnshus send gjerne en e-post med adressa di til tor.aarland@nsn.com.

Det nye styret i Flateby Samfunnshus SA er:

Leder: Jan Tolnæs, nestleder: Tor Leif Aarland, kasserer: Bjørn Kultorp, sekretær: Grete Juel Sverre. Styremedlemmer er: Rune Hansen, Petter Bråthen, Tore Wilberg og Bent Fagerli.

For Styret i Flateby Samfunnshus SA.

Med vennlig hilsen

Tor Leif Aarland, styrets nestleder

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags