D.D.E er ikke bare fæst

Artikkelen er over 5 år gammel

Først vil jeg si at det er et veldig godt tiltak av håndball gruppa å arrangere slike storslåtte arrangementer i den vesle bygda vår.

DEL

MEN! Skal man arrangere noe som trekker så mye folk som helgas begivenhet burde man være bedre rusta på mange måter.

Det er mulig det foreligger noen restriksjoner i forhold til alkoholserveringen som jeg ikke vet, så da får dere arrestere meg. Men å ha fire tappekraner på 1.200 mennesker er vel bra lite? Jeg var rimelig varm i panna og ilter når jeg måtte bruke 40 min på å stå i kø for da og få to tamme skum-øl. Og hva er mer naturlig etter så lang tid i kø? Jo da må man på det lille private rommet, og her tilbringer man da de neste 20-25 minuttene i ny kø!

Når så mange mennesker skal samles på et sted, burde det i første omgang vært hvertfall tre steder med alkoholservering i hallen, dernest doer som holdt do-køene nede. det er liksom ikke så veldig trivelig å måtte slenge seg ned i en busk for alt er opptatt og det står køer så langt øyet kan se.

Så jeg er ordentlig skuffet over hele arrangementet og vet det er flere med meg som sier det samme. Flere jeg har snakket med gadd ikke være i hallen og dro hjem lenge før tiden, det er ikke moro når man har kostet en billett til 350/375 kr.

Så til neste gang dere planlegge et arrangement av denne kaliberen, sørg for riktig antall serveringssteder i forhold til billettsalg, toaletter er alfa omega på slike konserter og ikke minst, ha artister som begynner å spille når de skal og ikke avslutter før tiden slik at folk kan få valuta for pengene de bruker på inngangsbilletten.

Hege Sommer

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags