Nå kommer boligene! 

Av
DEL

I et leserinnlegg etterlyser representanten for Høyre i teknisk utvalg, Bent Aasli, når det kommer nye boliger i Enebakk. Dersom representanten hadde sett seg rundt om i kommunen så kunne han konstatert at det bygges mer i Enebakk enn på mange år. Enda mer står på trappene og sommeren vil se oppstart av flere store utbygginger.  

En ting er vi enge med representanten Aasli om, det har stått stille i Enebakk. Det siste store utbygningsomerådet som er fullført i Enebakk er Østmarkskollen, vedtatt i 1999 mens Jorunn Buer fra Arbeiderpartiet var ordfører. Dette området har stått for hoveddelen av veksten i årene siden, også i de 12 årene Høyre og Frp styrte Enebakk.

I løpet av disse 12 årene ble ingen nye store områder igangsatt. Man vedtok, mente og klaget mye, men resultatet taler for seg selv. Nå er denne trenden snudd. Gjennom gode vedtak og en positiv innstilling til utvikling i Enebakk står vi foran en periode med vekst for kommunen. 

Samtidig med at Enebakk vokser vil vi fortsette utviklingen av gode bo-områder i hele Enebakk. Vi skal sikre elevene våre gode skoler, vi skal gi frivilligheten bedre forhold og vi skal sikre en trygg og god alderdom. 

Stillstanden i Enebakk opphørte etter valget i 2015, og den beste garantien for at den ikke kommer tilbake er dagens politiske ledelse i Enebakk. 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags